0770.400.377 | creativ.decoratiuni@yahoo.com

COS / (items) Total 0,00 lei 0
 x 

Costul este gol!

Termeni & Conditii

Termeni si conditii

 Site-ul creativ-art.ro, denumit in continuare “creativ-art.ro”, este detinut si administrat de societatea CREATIV ART TARGOVISTE SRL., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 40485746, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J15/245/2019 cu sediul in Calea Domneasca, Nr. 169, Targoviste, Dambovita, Romania si telefon 0730.470.334

 Navigarea pe site-ul creativ-art.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

 creativ-art.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

 In caz de divergenta sau neintelegeri intre creativ-art.ro si Client, se vor aplica termenii si conditiile valabile la momentul comenzii.
 
Definitii si Termeni

Utilizator  – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe crativ-art.ro, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
 
Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

 Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
 
 Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

 Vanzator – societatea CREATIV ART TARGOVISTE SRL, avand urmatoarele date de identificare: CUI 40485746 - J15/245/2019
 
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

 Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Returnarea produselor

 In conformitate cu legislatia in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.
 
 Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in ambalajul original, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. CREATIV ART TARGOVISTE SRL nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre CREATIV ART TARGOVISTE SRL cade in sarcina Clientului.
 
 Conditiile acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte). Produsele personalizate nu se se pot returna sau schimba.

  CREATIV ART TARGOVISTE SRL va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Pentru returnarea produselor va rugam sa ne notificati prin email la adresa comenzi@creativ-art.ro .

Refuzarea ridicării comenzii

 Clientul are obligația de a ridica produsele comandate, precum si dreptul de a returna produsele comandate daca acestea îndeplinesc condițiile de retur.
 Neridicarea produselor comandate atrage dupa sine la imputarea taxelor de transport ( tur - retur), precum si alte daune sau cheltuieli  pe cale amiabila si/sau pe cale juridica conform Codului Civil ( art.1650 - 1765) . Aceasta imputare a taxelor aferente nu mai este valabila in cazul in care produsul nu a fost livrat in maxim 30 zile de la plasarea comenzi.

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experienta ta pe acest website. Continuarea navigarii pe site-ul nostru implica acceptarea conditiilor.