0730.470.334 | 0767.996.772 | creativ.decoratiuni@yahoo.com

COS / (items) Total 0,00 lei 0
 x 

Costul este gol!

Confidentialitate

Creativ Art se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului Magazin Online www.creativ-art.ro catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Societatea va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe magazinul online creativ-art.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Creativ Art poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Creativ Art nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul magazinului online creativ-art.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul creativ-art.ro, se pot dezabona utilizand link-ul din footer-ul newsletterului Creativ Art primit prin email.

Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa creativ.decoratiuni@yahooo.com

 

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experienta ta pe acest website. Continuarea navigarii pe site-ul nostru implica acceptarea conditiilor.