0770.400.377 | creativ.decoratiuni@yahoo.com

COS / (items) Total 0,00 lei 0
 x 

Costul este gol!

Informatii livrare

Comanda poate fi livrata prin curierat - coletul se expediaza prin Fan Courier la adresa dorita de client (Timpul de livrare 1-2 zile lucratoare) sau poate fi ridicata de la sediul nostru din Targoviste, Calea Domneasca, nr. 169 (la intrarea principala din Parcul Chindia), jud. Dambovita.
 Pentru produsele personalizate termenul de livrare este de aproximativ 5-7 zile lucratoare din momentul in care Clientul confirma macheta grafica (Bun de Tipar). Costul transportului este suportat de client si difera in functie de greutatea coletului .

Invitatiile de nunta sau botez, plicurile pentru dar, meniurile se pot livra asamblate contra cost (timpul de livrare poate creste cu 1-2 zile), daca nu se doreste asamblarea atunci aceasta sarcina revine clientului.

Asamblare= plierea cartonului, introducere in plic, prinderea funditelor etc.

PLATA:

  • “Ramburs” - plata se face in momentul primirii comenzii;
  • “Transfer bancar” - depunere la banca sau direct din contul tau (vei primi factura prin e-mail)

 CONT: RO65RNCB0128163227760001 deschis la BCR - Beneficiar: CREATIV ART TARGOVISTE srl, cod fiscal 40485746, J15/245/2019.

 Pentru produsele personalizate care au un cost total mai mare de 300 lei, se va achita un avans de 30% din intreaga suma, urmand ca la primirea coletului sa achitati diferenta de 70 %.

IMPORTANT

Creativ Art nu va poate garanta ca toate produsele afisate pe site sunt disponibile in stoc. In situatia in care stocul este epuizat si nu va putem onora comanda veti fi anuntat.
 

Pentru mai multe informatii contactati-ne telefonic (si WhatsApp) la numarul de telefon: 0770400377 sau la adresa de e-mail comenzi@creativ-art.ro

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experienta ta pe acest website. Continuarea navigarii pe site-ul nostru implica acceptarea conditiilor.