Servicii nunta / botez

Servicii nunta / botez

Va oferim servicii complete pentru nunti sau orice tip de evenimente festive:

servicii foto-video, inchirieri limuzine, gheata carbonica, artificii profesionale, etc.


 

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Artificii interior pentru valsul mirilor
Vulcanii produc o jerba de scantei cu un efect spectaculos. Acestia pot fi utilizati si la interior, dar cu urmatoarele restrictii: locatia sa detina un sistem de ventilatie si sa aibe o inaltime de minim 2,5m ! La achizitia unui pachet de servicii va putem oferi asistenta la declansarea electrica a vulcanilor cu un sistem wireless. ..
Contactati-ne
Gheata carbonica
Impresioneaza-ti toti invitatii in cel mai placut mod ! Gheata carbonica se poate folosi pentru a creea un efect special (fum greu) la inceputul nuntii cand dansati primul vostru dans pentru a acoperi ringul de dans cu un strat de nori pufosi, in acest fel vei creea o atmosfera de basm pe care invitatii nu o vor uita prea usor! ..
Contactati-ne
Limuzina
-durata închirierii 4h. -400 €; 5h. - 450 €- - mini bar ce cuprinde :1sticla de sampanie sau whisky, 1cutie de bomboane raffaelo, 2 sticle de apa plata, 2 doze energizante, 6 doze sucuri.   Pretul afisat pe site are caracter informativ, este pentru o durata de 4h, calculat la cursul euro din data de 8.03.2014! ..
1.800,00 Lei
Porumbei albi
Pachetul de servicii contine 4 porumbei voiajori albi. ..
150,00 Lei
Servicii foto
    ..
Contactati-ne
Sonorizari evenimente -DJ
 Pachet BASIC …..600 lei / BASIC+LIGHT…..650 lei -este conceput pentru evenimente desfasurate in sali cu capacitate mica (50-150 mp si 20-60 persoane).    Pachet PREMIUM…..1200 lei / PREMIUM+LIGHT…..1300 lei -este conceput pentru evenimente desfasurate in sali cu capacitate medie sau mare (100-250 mp si 80-130 persoane).   Pachetele LIGHT contin: 2 sisteme/efect de lumini, masina de fum, stroboscop, lasere ..
600,00 Lei
Ursitoare botez
 Programul recitat de ursitoare, va ofera posibilitatea de a avea un text integral personalizat pentru fiecare bebelus in parte, inspirat din realitate!  Programul este realizat de 3 zane bune si la cerere se poate avea si cea de a patra, ursitoarea rea!   Pretul programului cu 3 ursitoare este de 300 lei. Pretul programului cu 4 ursitoare este de 400 lei. ..
300,00 Lei
Gheata carbonica
Gheata carbonica se poate folosi in paharele invitatiilor si astfel vei transforma paharele de sampanie in mici vulcani spumosi. Gheata carbonica (gheata uscata) alimentara este forma solida a dioxidului de carbon, produsul este non toxic, bauturile pot fi consumate in deplina siguranta! ..
Contactati-ne
Servicii video
VIDEO NUNTA 1  VIDEO NUNTA 2  VIDEO NUNTA 3 VIDEO BOTEZ 1 VIDEO BOTEZ 2  Serviciile foto-video cuprind:                                           - cununia civilă dacă are loc in aceeaşi zi ;                      - pregătirile de acasă, naşi, obiceiuri ; ..
Contactati-ne
Creativ Art © 2010 | Toate drepturile rezervate