Decoratiuni baloane


Decoratiunile cu baloane sunt adecvate pentru orice tip de eveniment, atat botez sau nunta cat si pentru petreceri sau evenimente corporate, inaugurari de sedii, lansari de produse, etc.  Baloanele vor aduce un plus de culoare si veselie! Va oferim o gama variata de baloane din latex sau folie metal, umflate cu aer sau heliu, baloane personalizate cu text sau poza si decoratiuni din baloane in forma de arcada, inimioare, litere si cifre, ghirlande, flori, etc.


 

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Arcada baloane
Arcada din baloane de latex  pentru petrecerile de nunta, botez, aniversare, inaugurare magazin. Pretul unei arcade este calculat in functie de lungimea acesteia. 25 lei / metru liniar. ..
25,00 Lei
Baloane folie metal
Balon folie metal pentru diverse petreceri de preferat umflate cu heliu, Baloanele sunt de diferite forme (rotunde, inimioara, stea, etc.) sau figurina (personaje desene animate, barza, etc.) ..
Contactati-ne
Baloane heliu
Baloane cu heliu  pentru diverse aniversari, petreceri de botez sau nunta, promovari magazine. Baloanele pot fi de diferite culori si dimensiuni si se pot personaliza la comanda. ..
4,50 Lei
Buchete din baloane
Decoratiuni din baloane in forma de floare. ..
Contactati-ne
Inimi din baloane
Decoratiuni din baloane in forma de inimi legate intre ele cu un inel din baloane, pentru nunta, ziua indragostitilor. Diametrul unei inimi este de aproximativ 150 cm. Inimile pot fi realizate din baloane de diferite culori. ..
220,00 Lei
Jumbo
Balonul Jumbo este de mai multe dimensiuni (80cm, 90cm, 110cm, 180cm) si culori (alb, galben, rosu, albastru, etc.) sau transparent. Un balon jumbo poate fi umplut cu baloane de dimensiuni mai mici (aproximativ 100 balonase) si petale de trandafir artificiale sau confetti! Balonul poate fi personalizat! ..
100,00 Lei
Litere din baloane
Litere din baloane de diverse culori. ..
Contactati-ne
Cifre din baloane
Cifre realizate din baloane de diverse culori pentru diverse petreceri de majorat, aniversari. ..
100,00 Lei
Litere si cifre din baloane
Litere si cifre din baloane folie, culoare auriu sau argintiu, inaltime 100 cm. Baloanele se pot umfla cu aer sau heliu. ..
60,00 Lei
Creativ Art © 2010 | Toate drepturile rezervate